Hondentrimsalon Leiden geweldig

Wat schattig! Ik ben langsgegaan bij Hondentrimsalon Leiden, de hond even een trimbeurt laten ondergaan. Wat een wereld van verschil van voor en na de trimbeurt. Nu moet ik wel zeggen dat ik zeer tevreden ben met de dienst die Hondentrimsalon Leiden heeft gedaan, het ziet er supermooi uit maar nog even wennen denk ik. Eerst was de hond helemaal behaart en nu is hij een soort van kaal. Het is echt een grappig gezicht en de hond ziet er nu wel leuk uit.

trim

Snelle service

Het is een soort van een kapper voor honden want je belt en al snel kun je langskomen om je wens te laten uitvoeren op de hond. De salon staat vol met honden en ieder hondje word verschillend geknipt. Het is echt geweldig hoe de medewerkers dit uitvoeren op de honden, ze kunnen ook nog bewegen en werken niet altijd mee. Het lijkt me zo lastig om de honden goed onder controle te houden, maar deze salon heeft de perfecte medewerkers die dit heel goed onder de knie hebben. Ik weet zeker dat als het weer zover is, dat ik weer terug ga bij deze salon. Ook de baasjes worden goed verzorgd, een praatje is altijd welkom en als je wil kun je ook nog wat te drinken krijgen. Echt heel gezellig!

Ze hebben het supermooi getrimd en ben zeer tevreden, wil jij dit nou ook, dan kun je op de website meer informatie vinden of al gelijk telefonisch een afspraak maken voor de trimbeurt.

trim2