Gezocht: Katten fotograaf

catchy-images-nynke

Mijn katje is binnenkort jarig en wil het graag vieren met mijn vrienden. Ik wil iets speciaals doen voor mijn kat dus ben ik gaan zoeken met mijn vriendinnen wat ik kan gaan doen. Ik vroeg me altijd af hoe mensen een verjaardag van hun kat vieren. Dus keken wij op het internet naar leuke filmpjes van katten. Wat ik zag op youtube was een filmpje van een fotograaf die katten fotografeert. Best schattig en erg leuk om mee te maken, want het is best moeilijk voor een fotograaf om een kat stil te houden. Mijn vriendinnen en ik hebben besloten om naar een katten fotograaf te gaan die foto’s van mijn kat kan maken.
hondje

Schattige foto’s

Het viel me op dat er niet veel mensen zijn die dieren fotograferen. Wij zijn terecht gekomen op een website die ons heel erg aansprak. Een mooie website met veel informatie en foto’s. Ik ben eens gaan kijken op hun portfolio en zag dat er zulke schattige foto’s tussen stonden. De foto’s worden ook heel erg professioneel gemaakt. Dit is zeker wat ik zocht en ben contact gaan opnemen met de fotograaf.

Contact

Mijn vriendinnen en ik wilden graag vragen of zij kan langskomen om foto’s te maken van mijn kat bij ons thuis. Wij besloten om te gaan bellen naar het bedrijf. Een vrouw nam op genaamd Nynke. Zij is de fotograaf. Wij hebben een zeer prettig telefoongesprek gehad. Ik heb voor volgende week al een afspraak!catchy-images-nynke