Natuurlijke hondenijsjes: heerlijke traktaties voor warme dagen!

gezonde en voedzame voeding voor honden

Op warme dagen is er niets beter dan een verfrissend ijsje. Niet alleen mensen houden van ijs, maar ook honden kunnen er geen genoeg van krijgen! Maar wist je dat veel ijsjes uit de winkel veel suiker en andere ongezonde ingrediënten bevatten? Daarom is het beter om zelf ijsjes te maken voor je trouwe viervoeter. Hieronder delen we een heerlijk recept voor een hondenijsje met ingrediënten van Bellobox.nl

gezonde en voedzame voeding voor honden

Recept: Bellobox traktatie ijsje

  • Alle soorten Bellobox hondensnacks
  • 1 kopje kokosmelk of water

Snijd de snacks in kleine stukjes. Mix de snacks samen met de kokosmelk of water en tot een gladde massa. Giet het mengsel in ijsvormpjes en plaats deze voor minimaal 2 uur in de vriezer. Hoe langer u de ijsjes in de vriezer laat, hoe meer verkoelende deze uiteindelijk zijn. 

De ingrediënten voor deze heerlijke ijsjes zijn afkomstig van Bellobox.nl, een webshop gespecialiseerd in natuurlijke hondenvoeding en snacks. Bellobox.nl biedt een breed scala aan gezonde en voedzame voeding voor honden, zonder kunstmatige toevoegingen of conserveermiddelen. Zo kun je er zeker van zijn dat je je hond de beste kwaliteit voeding geeft.

Door zelf hondenijsjes te maken met gezonde ingrediënten van Bellobox.nl, geef je je hond niet alleen een traktatie op warme dagen, maar ook een gezonde snack vol voedingsstoffen. Bovendien is het maken van deze ijsjes een leuke activiteit om samen met je hond te doen. Probeer het zelf eens uit en trakteer uw hond op een verfrissend en gezond hondenijsje.