Hier kun je BARF bestellen!

barf bestellen

Vers vlees aan jouw eigen trouwe viervoeter geven is niet gek. Sterker nog, steeds meer mensen maken hier graag gebruik van! Zo kan je bij Animalfoodexpress.nl BARF bestellen voor een vaste lage prijs. BARF staat voor Bones and Raw Food. Perfect voor honden, katten en zelfs fretten! BARF bestellen bij dit bedrijf is een uitstekende keuze. Dit bedrijf weet namelijk precies wat erin gaat en waar het vlees vandaan komt. Tevens bieden zijn alleen producten aan met eersteklas ingrediënten. 

barf bestellen

Waar moet je op letten bij het geven van BARF voeding

Wanneer je de keuze maakt om BARF aan jouw huisdier te geven zal je wel moeten weten hoe zwaar het dier weegt. Wees verstandig en pas hier de porties ook op aan. Voor honden en katten kan je er zelfs voor zorgen dat de darmflora beter wordt. Bij Animal Food Express heb je onder andere de keuze uit:

  • Orgaanvlees
  • Spiervlees
  • Bevleesd bot
  • Vuile pens

Wel is het zo dat dit bedrijf de producten bevroren levert. Zorg er dus voor dat je voldoende vriesruimte vrijhoudt om de bestelling bevroren te houden! Vind jij het lastig om een goed menu samen te stellen voor jouw hond of kat? Op de bovenstaande website vind je handige menu’s die je kunt gebruiken. Op basis van deze menu’s kun je simpel en snel een eigen menu opstellen voor jouw huisdier. Mocht je hier alsnog vragen over hebben, dan biedt dit bedrijf de mogelijkheid aan om telefonisch contact te hebben.