Agrobs, het voer voor paarden

Ieder kind droomt er wel van om een eigen paard te hebben. Ik heb er vroeger dan ook heel vaak om gezeurd. Mijn ouders werden er zo gek van dat ze me maar onder paardrijden hebben gedaan. Elke keer was ik in de wolken als ik weer naar rijles mocht gaan. Maar ja, zo een uurtje is snel voorbij, en dan begon het gezeur weer. Voor mijn verjaardag kreeg ik een verzorg pony, maar ja nog geen paard voor mezelf. Elke dag na school was ik wel bij de verzorg pony te vinden, maar het voelde toch niet echt als mijn paard aan. Erger nog een paar jaar later verhuisde mijn verzorg pony, naar een andere stal ver uit mijn buurt. Nu had ik helemaal niets meer om voor te zorgen. Zelfs een hond kon mijn verdriet niet weg nemen. Ik heb me nog nooit zo ellendig gevoeld als toen die periode. Tot mijn 18e verjaardag, ik moest van mijn ouders op tijd thuis zijn want we gingen uit eten. Bij thuiskomst stond er een vreemde auto op ons erf met een aanhanger met slingers eraan? Mijn ouders kwamen snel naar buiten toen ze mij zagen. In de aanhanger stond mijn cadeautje, een paard, en heel veel voer, Agrobs voer wel te verstaan. agrobs-naturmineral-3-kg-300x300

Mijn eigen paard.

Ik ben nu dan ook zeer gelukkig met mijn eigen paard. Verzorg hem elke dag super goed. Bestel regelmatig online Agrobs voer. Wel zo makkelijk, hoef ik tenminste niet naar de winkel om met kilo’s voer te sjouwen, nee het wordt makkelijk en snel aan huis afgeleverd. mp-voeders