Goede gedragstherapie hond

Nooit kunnen bedenken dat wij ooit naar gedragstherapie hond moesten gaan. Voor een jaar terug hadden wij besloten om een pup in ons gezin op te nemen, nooit kunnen bedenken dat dit lieve hondje een jaar later ons gezin zal terroriseren. Het werd zelfs zo erg dat de mand waar onze hond Dennis in lag alleen voor hem was en er mocht niemand in de buurt komen. Vaak gebeurde het dat ik thuis kwam en zijn mand vol met post en andere spullen lag. Normaal zal je die uit de mand halen, maar als jij je handen nog nodig had liet je deze wel liggen.

Van kwaad tot erger

Op een gegeven moment kwam ik thuis van mijn werk en lag er een mobiel in de mand van onze hond. Nu was de maat vol en heb ik besloten om naar gedragstherapie voor de hond te gaan. Arnoud Kremers geeft deze lessen en helpt te achterhalen waarom onze hond zo een gedrag heeft.

Inmiddels hebben wij de nukken van onze hond kunnen achterhalen en hebben wij geleerd om hiermee om te gaan. Het heeft zeker geholpen, want zodra ik ‘s middags thuis kom en er ligt weer iets in de mand van Dennis, kan ik zonder problemen dit eruit halen.