Deze trimsalon in Veldhoven moet jij kennen!

trimsalon Veldhoven

trimsalon VeldhovenVorige week ben ik voor het eerst in mijn leven bij deze trimsalon in Veldhoven geweest. Hiervoor heb ik namelijk nooit een viervoeter gehad. Vroeger hadden wij altijd katten en die regelen dat soort dingen allemaal zelf. Het enige wat je daarbij moet doen is het knippen van de nageltjes, maar dat is binnen 5 minuten gebeurd. Voor onze labrador ligt dat toch wat anders en was het wel nodig om hem te laten verzorgen. Ongeveer 4 maanden geleden kregen wij hem als kleine puppy en toen had hij nog heel erg weinig haar. De fokker had toen wel bij ons aangegeven dat het nodig was om eens in de zoveel tijd het bij te laten houden.

Weer helemaal schoon

Hier had ik rekening mee gehouden en daarom was ik al op zoek gegaan naar een trimsalon in Veldhoven of daar in de buurt. Hij houdt niet zo van in de auto zitten, dus hoe dichter bij ons huis, hoe beter. Uiteindelijk vond ik er eentje die bijna bij ons om de hoek zit en daar heb ik toen een afspraak gemaakt. Toen wij hier kwamen, werd hij meteen lekker gewassen. Na een half uurtje was hij klaar en glom hij als nooit tevoren. Echt een aanrader!