Geeft u ook luzerne aan uw paard?

Wij hebben een prachtige boerderij met allerlei verschillende dieren die u normaliter ook op een boerderij terug vindt; koeien, kippen, varkens, geiten en ook paarden. Wij vinden de verzorging van onze dieren heel belangrijk, het zijn levende wezens die gewoon goed verzorgd en gezond dienen te zijn. Als ik kijk naar de paarden bijvoorbeeld dan hebben we altijd luzerne  voor het paard nodig want dat geeft het dier wat het nodig heeft. Luzerne voor een paard is een vlinderbloemige plant vol met eiwitten en het is een belangrijke bron van voedingsstoffen die het paard naar onze mening gewoon nodig heeft. De luzerne voor een paard voeding kopen wij via de site paardenvoer.nl. Dit is een uitgebreide site vol met producten voor dieren, waaronder ook de luzerne voor een paard voeding natuurlijk. U kunt de luzerne voor een paard voeding kopen in kleine hoeveelheden zoals 10 kg maar ook in grote hoeveelheden zoals wij dit doen in wel 450 kg pakken. De luzerne paard voeding komt in een soort hooi vorm en kunt hier ook ruwvoeding voor de paarden kopen en paardensnoepjes uiteraard. Ze verkopen naast de luzerne voor een paard voeding ook voeding voor de sport, de fokkerij, haver, specialiteiten en meer. Ze verkopen ook diverse soorten supplementen, en strooisels en graszaad voor de weide en de stal. Ook voor hobbydieren verkopen ze diverse producten, kijkt u maar eens op de site. Ze verkopen diverse merken en hebben ook een sale stukje op de site staan. Een kennisbank vol met weetjes staat op de site waar u heel veel aan kunt hebben. U krijgt staffelkorting, en ze leveren gratis in Nederland vanaf 300 kg. Ze leveren binnen 2 werkdagen en geven gratis voedingsadvies. U kunt het bedrijf mailen, bellen en via WhatsApp bereiken. Ook via social media zijn ze te vinden. Als u 5 euro korting wilt meld u zich via de site aan voor hun nieuwsbrief door uw emailadres achter te laten. Door klanten worden ze beoordeeld met een 9,2, dat is een mooi cijfer al zeg ik het zelf. Alles over betalen, retourneren, klachten, garantie staat op de site vermeld. U kunt ook een blog lezen waar u leuke info uit kunt halen, dat is ook fijn.

Heeft u ook luzerne voor een paard nodig?

Ze verkopen een goede kwaliteit voeding en meer via deze site. De paarden zijn blij en de andere dieren ook met hun voeding en snoepjes. Zoals ik al zei hun gezond is gewoon heel belangrijk voor ons. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de producten van dit bedrijf en hoe snel de levering wordt gedaan. Door de hoeveelheden die wij aanschaffen is de levering ook nog eens geheel gratis en dat is altijd leuk!

Heeft u ook diervoeding nodig of andere producten?

Dan moet u op deze site gaan kijken, want:

  • Ze verkopen goede kwaliteit voeding waaronder dus luzerne voor een paard
  • Ze leveren snel en gratis boven een bepaald aantal kg
  • Ze verkopen veel verschillende soorten voeding

Gewoon een fijn bedrijf dat doet wat het beloofd. Een fijne klantenservice ook, ze reageren snel op vragen. Ook de kennisbank en het blog is heel interessant, echt een aanrader.