De honden urn met pootjes, een populaire ‘dieren thema’ urn.

Een hond is meer dan een huisdier en een hecht onderdeel van een gezin. Wij begrijpen dat de impact van het afscheid moeten nemen van uw trouwe maatje hevig kan zijn. Indien u kiest voor een crematie is de behoefte aan een tastbare herinnering vaak gewenst. Vandaar dat UitvaartUniq.nl met zorg en aandacht een speciale collectie honden urnen heeft samengesteld. Prachtige urnen voor uw hond bij UitvaartUniq.nl. Iedere week vertelt 1 van onze medewerkers wat meer over een specifieke categorie honden urnen. Ditmaal gaan we dieper in op de urnen met pootjes afdruk; Voor een duidelijk herkenbare dieren urn.

UitvaartuniQ

In het geval u wenst om het thema dieren direct visueel herkenbaar te maken, zijn diverse mogelijkheden. U kunt uiteraard kiezen voor een foto dierenurn, waarbij in het design rekening gehouden is met het toevoegen van een foto van uw geliefde maatje. Maar u kunt ook kiezen voor urnbeelden of een urn met ‘pootjes’, oftewel de herkenbare pootafdruk van honden. Hierbij kiest u bewust voor een duidelijk herkenbare & tastbare herinnering aan uw geliefde hond. Wanneer u de voorkeur geeft aan een ‘traditionele urn’, maar wel graag duidelijk het thema ‘hond’ (dier) herkenbaar wilt maken is de dierenurn met pootjesafdruk een hele mooie optie.

UitvaartUniq.nl biedt een uitgebreide selectie urnen met pootafdruk. Naast de traditonele urnvorm en de vaasvorm kunt u ook kiezen voor strakke kubus en cilinde vormen, voor een wat meer moderne en ‘strakke’ uitstraling. De pootjesafdruk geeft hierbij natuurlijk wel meteen een wat zachtere look mee aan het geheel. Tegenwoordig is de hartvormige mini urn met pootjes afdruk erg populair, verkrijgbaar in veel verschillende stijlen en kleurvarianten. Ook de ‘aanwezigheid’ van het dierenpootje verschilt. Natuurlijk is dit vooral een kwestie van smaak & voorkeuren, maar u kunt kiezen voor aanwezige (groot / duidelijk afgebeeld) pootafdrukken binnen de urn, maar ook voor meerdere kleine pootjes of juist naar een enkele heel subtiel in de urn verwerkt. Wat uw specifieke wensen ook zijn, wij zullen er alles aan doen om u te helpen bij het vinden van een perfect passende urn voor uw trouwe viervoeter.