Het ontwerpen van een hondenkussen

dogs-companionr-hondenbed-country-fieldHet ontwerpen van een hondenkussen

Ik ben dol op honden, we hebben thuis twee kleine teckels en ik vind ze echt helemaal geweldig, maar niet alleen mijn eigen honden vind ik leuk, ik ben ook dol op andermans honden. Mijn vriendin heeft net een berner senner gekocht van een paar maanden oud, wat een dotje is dat zeg! Mijn andere passie is mode, ik volg altijd de laatste trends en vind het leuk om op de hoogte te zijn van de ins en outs van de sterren. Ik wilde graag een combinatie maken van die twee, gewoon als hobby. Ik bedacht me dat ik mijn hondenkussen thuis zo lelijk vond en ik heb andere mensen daar ook wel eens over gehoord, ik besloot hippe, trendy en, gezellige hondenkussens te gaan ontwerpen en ook zelf te maken. Ik heb vroeger op de modevak school gezeten en kan dus aardig naaien en breien. Hier kon ik dus erg goed gebruik van maken. Ik ben in mijn vakantie begonnen met de ontwerpen en ik later ben ik het eerste proefmodel gaan maken, natuurlijk was de eerste nog niet meteen heel goed, maar naar mate de tijd vorderde ging het steeds beter en kwam er echt een heel gaaf hondenkussen uit! Mijn vrienden en familie zagen de kussens natuurlijk bij mij thuis en waren meteen enthousiast, ik kreeg een hoop verzoeken of ik ook een hondenkussen voor hen wilden maken, natuurlijk ik vond het geweldig!